Marsha Burgraaff

Marsha Burgraaff

Marsha Burgraaff

Kinderfysiotherapeut
BIG nr: 9991 840 3104

De puzzel om kinderen weer met plezier en vol zelfvertrouwen te laten ontwikkelen en bewegen is wat mijn drijfveer is en mijn werk fantastisch maakt! 

Sinds 2016 werk ik voor/samen met deze praktijk met enthousiaste collega's en samenwerkingspartners. Samenwerkend met andere disciplines zoals onder andere logopedisten, ergotherapeuten, muziektherapeuten, scholen, ouders en (ortho-)pedagogen zorgen we voor een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van uw kind. Een kind dat lekker in zijn/haar vel zit ontwikkeld zich het beste, dus dat is mijn streven! 

  • Motorische ontwikkelingsachterstand
  • Zuigelingen met voorkeurshouding
  • Dynamic Movement Intervention therapeut (DMI-therapy)
  • Kinderen met multiproblematiek
  • Sensorische informatieverwerking
  • Motorische problemen bij kinderen met mentale beperking
Onze dochter kwam op school niet goed mee met schrijven. Ze draaide letters om en schreef niet snel genoeg. De therapie was heel leerzaam en werd op zo een manier aangeboden dat mijn dochter weer plezier kreeg in het schrijven. In de klas kan ze nu weer goed mee komen en haar handschrift is ontzettend vooruit gegaan!
Lieke
Ouders van Saar
De therapie voor mijn zoon was erg uitnodigend en zat vol met plezier! We keken altijd uit naar het wekelijkse oefenmoment! Gelukkig is mijn zoon nu klachtenvrij en kunnen we dankzij alle tips voorlopig zelfstandig blijven oefenen.
Anna
Moeder van David