Renate Scholte

Renate Scholte

Renate Scholte

Kinderfysiotherapeut
BIG nr: 69916087204

Ieder kind heeft de potentie om te groeien en daar aan bij kunnen dragen is prachtig om te mogen doen!

In 2012 ben ik begonnen met werken bij deze praktijk, sinds enkele jaren ook als maatschapslid samen met Lotte Stoltenborg. Tijdens mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat er een omgeving gecreëerd wordt waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Een kind groeit op in zijn specifieke omgeving. Mijn behandelingen kenmerken zich dan ook door de korte lijnen die gezocht worden met de ouders en andere betrokkenen waardoor het geleerde door de kinderen ook wordt ingezet op andere plekken. 

  • Motorische ontwikkelingsachterstand
  • Ernstig Meervoudige Beperkingen
  • Sensorische Informatieverwerking
  • Floortime-methode
  • Zuigelingen met voorkeurshouding, onrustige zuigelingen, huilbaby
  • Slaapproblemen bij Kinderen
Onze dochter kwam op school niet goed mee met schrijven. Ze draaide letters om en schreef niet snel genoeg. De therapie was heel leerzaam en werd op zo een manier aangeboden dat mijn dochter weer plezier kreeg in het schrijven. In de klas kan ze nu weer goed mee komen en haar handschrift is ontzettend vooruit gegaan!
Lieke
Ouders van Saar
De therapie voor mijn zoon was erg uitnodigend en zat vol met plezier! We keken altijd uit naar het wekelijkse oefenmoment! Gelukkig is mijn zoon nu klachtenvrij en kunnen we dankzij alle tips voorlopig zelfstandig blijven oefenen.
Anna
Moeder van David