Rosanne Tielbeek-Stuijfzand

Rosanne Tielbeek-Stuijfzand

Rosanne Tielbeek-Stuijfzand

Kinderfysiotherapie i.o.
BIG nr: 19926545704

In 2019 heb ik mijn bachelordiploma behaald voor algemene fysiotherapie. Toen werkte ik nog niet met kinderen, maar dat leek me altijd heel erg leuk. Daarom ben ik in 2021 met veel plezier begonnen aan de masteropleiding kinderfysiotherapie, en ik heb er geen moment spijt van gehad!

Ik vind het belangrijk om goed te kijken naar wie het kind is, want ieder kind is uniek. Net zo belangrijk is het betrekken van de ouders en andere zorgverleners. Dit maakt het mogelijk om voor ieder kind een passende behandeling te bieden.

Aandachtsgebieden:

  • Motorische ontwikkelingsachterstand
  • Orthopedische problemen
  • Voorkeurhouding bij zuigelingen
  • Schrijfvaardigheid
Onze dochter kwam op school niet goed mee met schrijven. Ze draaide letters om en schreef niet snel genoeg. De therapie was heel leerzaam en werd op zo een manier aangeboden dat mijn dochter weer plezier kreeg in het schrijven. In de klas kan ze nu weer goed mee komen en haar handschrift is ontzettend vooruit gegaan!
Lieke
Ouders van Saar
De therapie voor mijn zoon was erg uitnodigend en zat vol met plezier! We keken altijd uit naar het wekelijkse oefenmoment! Gelukkig is mijn zoon nu klachtenvrij en kunnen we dankzij alle tips voorlopig zelfstandig blijven oefenen.
Anna
Moeder van David